Τμήμα συντήρησης & Επισκευών

Εξοπλισμός Υδρογόνου

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ολόκληρη την αλυσίδα αξίας (value chain) της βιομηχανίας του υδρογόνου.

Κύρια προϊόντα:

  • Σύστημα Παραγωγής Υδρογόνου Με Electrolyzer
  • Πλήρης Εξοπλισμός για Σταθμό Ανεφοδιασμού Υδρογόνου
  • Λύση για Εργοστάσιο Υγροποίησης Υδρογόνου
  • Σύστημα Αποθήκευσης και Μεταφοράς Υδρογόνου
Συντήρηση εξοπλισμού

Εξοπλισμός Παραγωγής Υδρογόνου

Αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι Alkaline Water Electrolyzers (AWE) και Proton Exchange Membrane (PEM) Electrolyzers, Gas-Liquid Separators, Purification Systems και πολλά άλλα Βοηθητικά Μηχανήματα.

Συντήρηση εξοπλισμού

Λύσεις Υγρού Υδρογόνου και Δεξαμενές Αποθήκευσης & Μεταφοράς

Μονάδες Υγροποίησης Υδρογόνου, Κάθετες και Οριζόντιες Δεξαμενές, Κοντέινερ, Συμπιεστές και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για μακροχρόνια και μεγάλων αποστάσεων αποθήκευση και μεταφορά υγρού υδρογόνου.

Συντήρηση εξοπλισμού

Εξοπλισμός Σταθμών Ανεφοδιασμού Υδρογόνου

Σταθμοί Ανεφοδιασμού Υδρογόνου (fixed και mobile) με δυνατότητα εφοδιασμού από 200 έως 1000 κιλά ανά 12 ώρες με επιλογές εφοδιασμού 35MPa/70MPa.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατασκευή των υποδομών που απαιτούνται για την επιτάχυνση της μετάβασης προς ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Υποστήριξη και Υπηρεσίες

  • EPC (Engineering, Procurement and Construction) Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Συντήρησης: Τεχνική Ομάδα για Υποστήριξη Πελατών
  • Ανάλυση Στρατηγικής και Τάσεων της Αγοράς: Βοηθάμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες στην αγορά του υδρογόνου.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό (Διπλωματούχους Μηχανικούς, Εργοδηγούς, Εξειδικευμένους Τεχνικούς) που αναλαμβάνουν όλο το φάσμα των εργασιών.

Οι εγκαταστάσεις μας σε πέντε διαφορετικά γεωγραφικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα) εξασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα των εργασιών, προσφέροντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές.

Τμήμα συντήρησης & Επισκευών

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Κωνσταντίνο Παπαχριστόπουλος

τηλ: (+30) 210 5228603 (601)

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.