Ο Όμιλος Σπυρίδη ενδυναμώνει την παρουσία του στην Παγκόσμια Αγορά, με την εγκαθίδρυση νέων συνεργασιών στην Άπω Ανατολή!

Ο Όμιλος Σπυρίδη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία με την εταιρία Empire Service Solution (ESS), κορυφαία εταιρία του Κλάδου Εξοπλισμού Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων στην αγορά της Ταϊλάνδης. Μετά από επίσκεψη του Εμπορικού Διευθυντή και του Διευθυντή Εξαγωγών μας στην Ταϊλάνδη, όπου και πραγματοποίησαν σειρά εμπορικών επαφών, τόσο με την εταιρία πετρελαιοειδών PTG, όσο και με άλλες τοπικές εταιρίες, ο Όμιλος Σπυρίδη θα παραδώσει σε μερικές εβδομάδες την πρώτη παρτίδα Αντλιών Υγρών Καυσίμων στην Ταϊλάνδη(εντός του 2019), ενώ αναμένεται να ισχυροποιήσει περαιτέρω την παρουσία του στην αγορά, με νέες παραδόσεις στις αρχές του 2020.

Έχοντας οδηγό την επιτυχημένη παρουσία μας σε χώρες της Αφρικής & της Μέσης Ανατολής από τα μέσα της δεκαετίας του '90, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην Άπω Ανατολή, δεσμευόμενοι πάντα να προσφέρουμε σε όλους μας τους πελάτες λύσεις Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας.