Ο Όμιλος ΣΠΥΡΙΔΗ εντυπωσίασε με την παρουσία του στο 2ο Hydrogen & Green Gases Forum!

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Παναγιώτης Σπυρίδης, συμμετείχε στο πάνελ «Ο Ρόλος του Υδρογόνου και των Ανανεώσιμων Αερίων στις Μεταφορές», όπου και παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις Υδρογόνου που προσφέρει ο Όμιλος, που αφορούν τη διάθεση εξοπλισμού και την παροχή υπηρεσιών κατασκευής και συντήρησης για την παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά και ανεφοδιασμό σταθερών και κινητών πρατηρίων Υδρογόνου.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία του από την κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων, μοιράστηκε τις εκτιμήσεις του για το πώς θα εξελιχθούν τα πρατήρια καυσίμων, αλλά και ποιες λύσεις ανεφοδιασμού θα επικρατήσουν.

Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε ως χορηγοί και συμμετέχουμε ενεργά σε τέτοιες πρωτοβουλίες καθώς μας οδηγούν πιο κοντά σε ένα πράσινο μέλλον! Ευχαριστούμε θερμά την energy press και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξη τους!

Μπορείτε να δείτε όλα τα πάνελ του forum στο εξής link: https://www.youtube.com/watch?v=zQ3n4WINRA4

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο που δημοσίευσε η energy press για το πάνελ στο εξής link: https://energypress.gr/news/p-spyridis-o-omilos-spyridi-epekteinetai-sta-nea-aeria-kaysima-kai-tin-ilektrokinisi

#SpyridesGroup #HydrogenForum #GreenGases #hydrogen #H2 #RenewableEnergy #Sustainability #ESG #NetZero #energypress #a_legacy_built_on_innovation