Η NEOTEC ENERGY αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CENNTRO στην Ελλάδα και κορυφαίος πάροχος λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Logistics & Transports Expo Thessaloniki 2024.

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία μας σε αυτό το επίκαιρο γεγονός αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να επιδείξουμε τις προηγμένες τεχνολογικές μας λύσεις που προωθούν τη μετάβαση προς ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικό σύστημα μεταφορών. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης και των λύσεων φόρτισης, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας στο ευρύ κοινό των επαγγελματιών και των ενδιαφερομένων επισκεπτών.

Η NEOTEC ENERGY, μέλος του Ομίλου εταιρειών Σπυρίδη, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων από προμηθευτές διεθνούς αξιοπιστίας. Παράλληλα, μέσω του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε Πανελλαδικό επίπεδο. Στο όραμα για ένα μέλλον έξυπνης κινητικότητας, η Neotec Energy προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα αξιόπιστων και 100% ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των οχημάτων CENNTRO στην Ελλάδα. Η CENNTRO κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Τα ηλεκτρικά οχήματα της έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι οικονομικά και αποδοτικά, προσφέροντας χαμηλότερα έξοδα συντήρησης και μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην αντοχή.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας (Περ. 10, Stand 5-6 ) για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις για το μέλλον των μεταφορών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή μας στην έκθεση ή για προγραμματισμό συναντήσεων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2105228603.

Κατεβάστε την πρόσκληση σας εδώ

#logisticstransportsexpo #SpyridesGroup #NeotecEnergy #sustainable2morrow #evehicles #greenmobility #greenlogistics #neotecenergy #cenntro