Δείτε συνέντευξη του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου Σπυρίδη κου Σπ. Σωτηρόπουλου, δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Π.Ε.Κ (www.popek.gr) και της ΕΝΒΕΘ (www.enveth.gr) με θέμα «Η αξία που έχει για μία επιχείρηση η σωστή επιλογή συνεργατών και προμηθευτών».

  popek    

Στο άρθρο του ο κος Σωτηρόπουλος αναλύει με σαφήνεια τη διαδικασία και τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να επηρεάζουν την επιλογή προμηθευτή ή συνεργάτη, έτσι ώστε να προκύψουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

 

oilnonoil logo ITA big

Επισκεφθείτε μας στην Έκθεση OIL&NONOIL 2017, στη Ρώμη, Ιταλία, 11-12 Οκτωβρίου, περίπτερο Α20!

Truck-and-Van-Expo

Επισκεφθείτε μας στην Έκθεση Cargo Truck & Van 2017, στο Metropolitan Expo, 4-6 Νοεμβρίου 2017, αίθουσα 4, περίπτερο C12.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εγκαταστάσεις και Διανομείς Υγραερίου. Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπιστία.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗ, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα διενέργειας αξιόπιστων ογκομετρήσεων, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο ΕΙΣΡΟΩΝ -ΕΚΡΟΩΝ, προχώρησε από το 2013 στη δημιουργία ενός σύγχρονου Εργαστηρίου Διακριβώσεων Δεξαμενών Καυσίμων, Διαπιστευμένου από τον ΕΣΥΔ κατά ISO17025.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη στην αγορά ιδιωτικών πρατηρίων υγρών καυσίμων, προσέθεσε στη γκάμα των αντλιών του το νέο μοντέλο M-5300, ιδανικό για χρήση από πελάτες με στόλου οχημάτων.