Φωτισμός LED

Ο Όμιλος Σπυρίδη προμηθεύει και εγκαθιστά λαμπτήρες και συστήματα φωτισμού LED για κάθε στέγαστρο, φωτοστήλη ή περιφερειακό φωτισμό πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Η εταιρεία Σπυρίδης σας προσφέρει μία επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας για την καταγραφή και την πρόταση που σας ταιριάζει.

Επισκεφθείτε και το www.petrotek.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

Ο φωτισμός LED αποτελεί την επανάσταση στην εποχή μας όσον αφορά τη μεγιστοποίηση της απόδοσης σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας. Το ξέρατε ότι:

  • Οι Led διατηρούν σταθερή την απόδοση φωτεινής ροής που είχαν από την πρώτη ώρα λειτουργίας τους, με μέγιστη απώλεια 1% καθ' όλη την διάρκεια της ζωής τους. Οι συμβατικού λαμπτήρες όταν ξεπεράσουν τις 10.000 ώρες λειτουργίας, έχουν απολέσει περίπου το 25% της απόδοσής τους.
  • Οι Led εκπέμπουν άμεσα το 100% της φωτεινότητάς τους, ενώ στους συμβατικούς λαμπτήρες η μέγιστη φωτεινότητα έρχεται σταδιακά, αρκετό χρόνο μετά από το άναμμά τους.  Η άμεση απόκριση στην έναυση των Led τα καθιστά ιδανικά σε περιπτώσεις διακοπών ρεύματος.
  • Όταν ο χώρος φωτίζεται με Led και καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, βελτιώνεται κατά πολύ η ποιότητα της εικόνας σε ευκρίνεια και χρωματική απόδοση.
  • Οι Led χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα φωτισμού, οπτική άνεση και μεγάλη λεπτομέρεια στην απόδοση των χρωμάτων. Αυτό τις καθιστά ιδανικές σε χώρους που απαιτείται μεγάλη ευκρίνεια των αντικειμένων, και ειδικά στις συναλλαγές με τους πελάτες.
  • Οι Led έχουν περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους συμβατικούς λαμπτήρες. Μειώνονται έτσι οι απαιτήσεις της συντήρησης και του κόστους αντικατάστασης των καμένων.
  • Οι Led έχουν πολύ μικρότερη κατανάλωση ενέργειας από τους συμβατικούς λαμπτήρες.